Match Worn Football

MWF | Match Worn Football

Nieuws

Hier het laatste nieuws met betrekking tot onze collectie:
Follow MatchWFootball on Twitter

view:  full / summary

Nieuwe aanvullingen voor de collectie!

Posted on March 31, 2011 at 9:14 AM

We zijn op vrijdag 25 maart naar de wedstrijd Jong Oranje - Jong Duitsland 1-3 in het Fortuna Sittard stadion geweest. Na afloop hebben we een shirt en schoenen van Jeffrey Bruma en een shirt van Lorenzo Ebicilio gekregen. We zijn bezig met het bewerken van de site, het Ebicilio shirt staat er inmiddels op (Zie 'Voetbalshirts'). De schoenen en het shirt van Bruma volgen, dus houd de site in de gaten! Ook staan er links van onze Twitter en Facebook pagina's onder 'Contact'. Dus volg ons en/of 'vind ons leuk'

Groeten Sander en Rick

Mededeling & Nieuwe reactie

Posted on July 15, 2010 at 2:47 PM

Hey!

 

We zijn een tijdje offline geweest, maar na de zomerstop krijgen we vast wel weer nieuwe spullen en dan wordt de site natuurlijk weer regelmatig bewerkt. We hebben trouwens nog een nieuwe reactie gekregen in het gastenboek: Jay simpson, een groot talent van Arsenal! Check hem snel bij "Reacties op de site"

Fijne vakantie!

 

Groeten Sander en Rick

Nieuwe Reactie!!

Posted on April 23, 2010 at 6:56 AM

Er is weer een nieuwe reactie op de site gegeven door een profvoetballer. Deze keer is het Guillano Grot van Inter Turku (Finland) . De 27 jarige spits debuteerde in de Eredivisie op 17 jarige leeftijd bij NEC in het seizoen 2000/2001. Check hem bij "Reacties op de site".

 

Groeten Sander en Rick

 

2 Nieuwe reacties!

Posted on April 19, 2010 at 2:12 PM

Er zijn 2 nieuwe reacties op de site gegeven. Één van Kennedy Bakircioglü (Ajax) en één van Kurt Elshot (Nac Breda). Sander had een gesprek met Kennedy op facebook en naar aanleiding daarvan schreef hij iets in het gastenboek! Rick had met Kurt gepraat, hij had het druk op dat moment maar toch schreef hij wat op de site! Check de reacties op "Reacties op de Site"

 

Groeten Sander en Rick

Voetbalschoenen Kenneth Staelens

Posted on April 17, 2010 at 11:43 AM

Een nieuwe aanvulling voor onze site! Roda-speler Kenneth Staelens heeft ons zijn schoenen geschonken. We hadden met Kenneth afgesproken na de wedstrijd van de Roda JC-A1. Zij speelden tegen PSV A1. De match eindigde in een 2-2 gelijkspel (eigenlijk onverdiend want Roda was vrijwel de hele match de betere ploeg). Na afloop zagen we Kenneth en hij gaf ons zijn schoenen! Check ze snel bij "Voetbalschoenen".


Kenneth Staelens (3-5-1991) is een belgische voetballer van Roda JC die voorheen bij KRC Genk speelde, sinds kort heeft hij ook een contract bij het eerste elftal van Roda getekend. Hij draagt hier het rugnummer #28 en wordt gezien als een talent. Hopelijk kunnen wij volgend seizoen nog veel van hem genieten in het 1e elftal van Roda JC.Groeten,
Sander & Rick

Nieuwe Reactie

Posted on April 15, 2010 at 3:41 PM

Er is een nieuwe reactie op de site van Jacob Lensky van FC Utrecht. Rick vroeg hem op facebook voor een reactie!Check hem snel bij "Reacties op de site".

 

Groeten Sander en Rick

Nieuwe reactie

Posted on April 8, 2010 at 6:09 AM

We hebben een nieuwe reactie op de site!! Deze keer komt hij niet van een voetballer uit een van de Nederlandse competities maar uit Oostenrijk! Hij is van Patrick Osoinik van KSV Superfund AKA Kapfenburger SV. Hij is een verdediger en heeft 11 interlands gespeeld voor Oostenrijk onder 21 jaar! Check hem snel bij: "Reacties op de site"

 

Groeten Sander en Rick

Nieuwe Reactie

Posted on April 3, 2010 at 6:27 AM

Weer een nieuwe reactie op de site! Deze keer is het Ajax speler Siem de Jong. Check hem op de pagina "Reacties op site"


Groeten Sander & Rick

Nieuwe reacties

Posted on April 1, 2010 at 8:01 AM

Er zijn 2 nieuwe reacties gegeven op onze site. 1 van Gideon Boateng van MVV en 1 van de beroemde sportjournalist Jan Joost van Gangelen. Check ze snel op de pagina: "Reacties op de site"

 

Groeten Sander en Rick

Nieuwe Reactie

Posted on March 20, 2010 at 6:43 AM

We hebben weer een reactie op onze site van een profvoetballer. Nu is het Boris Djoum uit de jeugd van Roda JC.  Hij is een groot talent en in de toekomst gaan we veel van hem horen. Check hem snel op de pagina "Reacties van Voetballers"

 

 

Groeten Sander en Rick


Rss_feed